Ongeëvenaarde mobiliteit met de vooraanstaande Android- en iOS-clients van 3CX

3CX Phone System bevat clients voor Android en iOS, waarmee u uw doorkies nummer op kantoor overal mee naartoe kunt nemen. Beantwoord telefoongesprekken van klanten via uw doorkiesnummer van kantoor en verbind ze door met een collega, zonder dat ze een ander nummer moeten bellen. Verlaag de bedrijfskosten voor mobiele telefoons drastisch, word productiever en zorg ervoor dat u nooit meer een gesprek mist!

Veelgeprezen Android- en iPhone-clients

3CX beschikt over native Android- en iOS VoIP clients die continu worden bijgewerkt en getest en die normbepalend zijn voor VoIP-clients van mobiele telefoons. Met de geïntegreerde tunneling om externe firewallproblemen te voorkomen, is het bellen via 3G/4G of een WiFi-hotspot uiterst betrouwbaar. Op de Android- en iOS-clients van 3CX wordt PUSH-technologie volledig ondersteund, waardoor de telefoon op stand-by kan staan en de batterij langer meegaat.

Meest geavanceerde en betrouwbare Android- en iOS VoIP-clients op de markt
Geen extra licentiekosten voor softphones
Batterij gaat langer mee dankzij push-meldingen
Ingebouwde SIP-tunneling/proxy lost alle externe firewallproblemen op
PBX
Copyright © 2000 - 2022 Complex Computer Service - Alle rechten voorbehouden
Android / iPhone
Clients
Beheer
Tjalkstraat 25
1784RX Den Helder
Tel. 0223 - 66 88 25
Rekening
Communicatie
Overal bellen met uw eigen nummer
Met de 3CXPhone-client voor Android en iOS kunt u uw nummer overal gebruiken. 3CX biedt het één-nummerconcept, zodat u uw eigen mobiele nummer niet meer met anderen hoeft te delen. Stel uw status zo in, dat uw collega’s kunnen zien of u een gesprek kunt aannemen. Door de ingebouwde tunnel werken 3CX Phone clients met alle firewalls, wat ze nog betrouwbaarder maakt.

Bel en gebeld worden op uw smartphone, zonder kosten
Stel uw status in op uw smartphone: "beschikbaar", "weg" en "niet op kantoor"
Eén-nummerconcept
Bekijk overal de aanwezigheid van uw collega’s
Gemakkelijk te configureren en te beheren
De 3CXPhone-clients zijn gemakkelijk te installeren en te beheren. De clients kunnen automatisch worden geleverd vanuit de 3CX-beheerconsole, waardoor er minder wordt gebeld naar de helpdesk. Vanwege de geïntegreerde tunneling voor Android en de beschikbare tunneling voor iOS, werken 3CXPhone-clients naadloos samen voor alle firewalls, waardoor ze nog betrouwbaarder zijn.

Op afstand te installeren en te configureren via e-mail
Gemakkelijk te organiseren webvergaderingen
Volledig geïntegreerd, dus gemakkelijk te gebruiken
Conferencing
---
Tarieven
Preferred