3CX levert kant-en-klare uniforme communicatie

Presentie, faxen en voicemail naar e-mail, webvergaderingen en Instant Messaging zijn kinderspel voor het 3CX Phone System. Met de geďntegreerde 3CX-clients krijgen gebruikers, zonder aparte software te hoeven downloaden of leren, automatisch toegang tot geavanceerde, uniforme communicatiefuncties waarvoor bij andere PBX-leveranciers doorgaans extra moet worden betaald.

Bekijk de aanwezigheid van collega’s

De mogelijkheid om de status van collega’s of andere gebruikers te kunnen bekijken (‘Presence’) is pure tijdwinst doordat het onnodig doorverbinden of het inspreken van voicemail berichten voorkomt. Het maakt daarbij het werken met flexwerkers stukken eenvoudiger. Heeft de gebruiker behoefte aan stilte of rust omdat hij een project moet afmaken, dan bestaat de mogelijkheid de status aan te passen en werk onderbrekingen te voorkomen.

Vermijd dure voicemailtags
U hoeft gesprekken niet meer door te schakelen, wat ergernis bij klanten vermijdt
Zichtbaar vanaf alle 3CXPhone-clients: Mac, Windows, iOS en Android
PBX
Copyright © 2000 - 2022 Complex Computer Service - Alle rechten voorbehouden
Android / iPhone
Clients
Beheer
Tjalkstraat 25
1784RX Den Helder
Tel. 0223 - 66 88 25
Rekening
Communicatie
Faxen en voicemail naar uw mailbox
Inkomende faxen worden geconverteerd naar PDF en via e-mail doorgestuurd naar gebruikers, zonder dat hiervoor enige fax serversoftware nodig is. Ook voicemail berichten worden omgezet naar geluidsbestanden en doorgestuurd via e-mail.

U kunt voicemails doorsturen naar de mailbox
U kunt voicemails beluisteren zonder in te bellen
Faxen ontvangt u als PDF-bestand in uw e-mail
Instant Messaging/tekstchat
Laat uw medewerkers onderling communiceren via tekstchat, zonder de online berichtsystemen van derden te gebruiken. 3CX-gebruikers kunnen overal tekstberichten verzenden en ontvangen via de 3CX-clients voor Windows, Mac, iPhone en Android.

Geen online berichtsystemen van derden nodig
Verstuur tekstberichten, links, enzovoort, zonder extra kosten
Beschikbaar op Mac, Windows, iOS en Android
Conferencing
---
Tarieven
Preferred