3CX WebMeeting maakt webconferencing heel gemakkelijk

De oplossing van 3CX voor videoconferencing, 3CX WebMeeting, is zeer gebruiksvriendelijk en bespaart geld en tijd, omdat bedrijven virtuele webvergaderingen kunnen hosten met de voordelen van directe een-op-een-communicatie. Webconferenties kunnen eenvoudig met slechts enkele muisklikken worden gestart via de 3CXPhone-client. 3CX WebMeeting voorziet in een groot aantal dagelijkse communicatiebehoeften en vergroot de productiviteit en efficiëntie. Enkele voorbeelden op een rij:

Eenvoudige "web conferencing" met WebRTC

3CX WebMeeting maakt gebruik van de revolutionaire WebRTC-technologie van Google, waarmee zowel video- als spraakcommunicatie mogelijk is via uw internetbrowser. Op deze manier kunnen gebruikers direct deelnemen aan vergaderingen zonder extra software of plug-ins te hoeven downloaden.

Clientloos
Vergaderen met één klik
Samenwerking tussen VoIP en video
Bandbreedtebeheer en -controle
PBX
Copyright © 2000 - 2022 Complex Computer Service - Alle rechten voorbehouden
Android / iPhone
Clients
Beheer
Tjalkstraat 25
1784RX Den Helder
Tel. 0223 - 66 88 25
Rekening
Communicatie
Snelle configuratie met de 3CXPhone-client
Het organiseren van webinars of videoconferenties kan een stressvolle onderneming zijn, vooral wanneer de gebruiker technische problemen ondervindt bij de voorbereiding. Met 3CX WebMeeting kunnen 3CXPhone-gebruikers in enkele eenvoudige stappen een videoconferentie starten:

Open het tabblad voor webconferencing
Plan een vergadering en voeg deelnemers toe
Klik op ‘Start Meeting’ (Vergadering starten)
Bandbreedtebeheer en -controle
Verkrijgbaar als gehoste add-on bij het 3CX Phone System
3CX WebMeeting wordt geleverd als gehoste add-on en is volledig geïntegreerd met het 3CX Phone System. 3CX-klanten kunnen eenvoudig gebruikmaken van de functie voor webconferenties, zonder extra hardware of bandbreedte. Vergaderingen worden lokaal geconfigureerd, maar de daadwerkelijke vergadering wordt gestreamd via onze datacenters, waardoor er geen extra bandbreedte nodig is.

3CX-gebruikers krijgen automatisch een licentie waarmee ze webvergaderingen
  kunnen organiseren
Laag jaarlijks tarief
Ongecompliceerde prijsstructuur, geen verborgen kosten
Geen licenties per gebruiker
Conferencing
---
Tarieven
Preferred