Het gezicht achter Complex Computer Service


Complex Computer Service van A tot Z
Sinds 10 maart 2000 is Complex Computer Service (CCS) actief in de regio Noord Holland. CCS staat garant voor een goede service en een eerlijk en duidelijk advies op computergebied. Immers, de klant kan alleen van al het comfort van de computer gebruik maken, als de service tijdens en vooral na de aanschaf optimaal is!

Op dit moment volgen de ontwikkelingen zich razendsnel op in de digitale wereld. Voor veel computergebruikers is het belangrijk up-to-date te blijven, zodat ze snel en efficiŽnt gebruik kunnen blijven maken van alle mogelijkheden van de computer. Hierbij kan CCS wellicht van dienst zijn!

CCS adviseert u in de aanschaf van computersysteem en kan eventuele bestaande systemen opwaarderen en aanpassen aan uw wensen. CCS biedt ondersteuning op zowel het hardware- als het softwaregebied. Wij zijn immers gespecialiseerd in het vernieuwen en uitbreiden van uw bestaande computersystemen en het installeren van nieuw op te zetten netwerken.

Hardware en software
CCS installeert niet alleen de hardware maar ook de benodigde software. Bij hardware kunt u denken aan complete computersystemen, printers, scanners, CD/DVD-spelers, ZIP-drives, etc. Bij software kunt u denken aan Microsoftģ besturingprogramma's.

Doordat wij klein zijn kunnen wij kwaliteit computers leveren tegen scherpe prijzen. Zo werken wij zonder voorraad (behoudens een aantal losse "componenten") waardoor wij altijd het nieuwste op hardwaregebied kunnen leveren en de prijzen laag kunnen houden. Omdat wij een persoonlijke benadering belangrijk vinden en nooit meer opdrachten aannemen dan wij kunnen verwerken, kunnen wij garant staan voor een persoonlijke afhandeling.

Heeft u liever een systeem samengesteld naar eigen wens, ook dan kunt u zes dagen per week tot in de avonduren contact met ons opnemen. Langskomen kan ook. Samen bespreken we aan welke eisen uw PC moet voldoen en aan de hand daarvan stellen wij geheel vrijblijvend een offerte samen. Indien u besluit de PC bij ons te kopen, bestellen wij hem en komen wij hem na ongeveer zeven werkdagen gratis bij u aan huis afleveren en aansluiten.

Systeemtesten
Alle CCS computersystemen ondergaan altijd een intensieve "Burn-in" test. Nadat een computersysteem geassembleerd is worden een reeks diagnose routines uitgevoerd om te controleren of de computer correct werkt. Dit zijn bijna 150 tests bestaande uit meer dan 1000 afzonderlijke componenttests.

Dit en nog meer kan CCS u bieden. CCS zorgt er uiteindelijk voor dat iedereen veel plezier met zijn computer kan beleven.

Tevredenheid
U weet: Bent u niet tevreden vertel het ons
            Bent u
wel tevreden vertel het anderen

Over Complex Computer Service
Over CCS
Copyright © 2000 - 2021 Complex Computer Service - Alle rechten voorbehouden
SitemapDisclaimerPrivacybeleid
Tjalkstraat 25
1784RX Den Helder
Tel. 0223 - 66 88 25
Referenties
Onze kernwaarden