Copyright © 2000 - 2022 Complex Computer Service - Alle rechten voorbehouden
3CX VoIP
3CX Web Conferencing De oplossing van 3CX voor videoconferencing, 3CX WebMeeting, is zeer gebruiksvriendelijk en bespaart geld en tijd, omdat bedrijven virtuele webvergaderingen kunnen hosten met de voordelen van directe een-op-een-communicatie. Webconferenties kunnen eenvoudig met slechts enkele muisklikken worden gestart via de 3CXPhone-client. 3CX WebMeeting voorziet in een groot aantal dagelijkse communicatiebehoeften en vergroot de productiviteit en efficiëntie.
Halveer uw telefoonrekening met 3CX 3CX Phone System biedt niet alleen veel nieuwe functies waarmee u de klantenservice én de productiviteit kunt verbeteren, maar halveert ook uw telecomkosten! Uw telefoonrekening wordt drastisch verlaagd, maar dat geldt ook voor de kosten van aanschaf, uitbreiding en ONDERHOUD van uw PBX.
iphone_android U kunt uw telefoonnummer ook op uw mobiele telefoon binnen laten komen met behulp van SIP-clients voor het mobiele platform. Uw mobiele telefoon wordt een IP toestel in uw 3CX VoIP centrale
betaalbaar 3CX is betaalbaar. Moderne telefoonsystemen bieden een bedrijf kosteneffectieve, feature-rijke en flexibele manieren om ervoor te zorgen dat het efficiënt en gemakkelijk personeel, klanten en leveranciers kan contacteren.
3CX Ontdek de voordelen van 3CX software VoIP IP PBX
3CX Unified Communication Presentie, faxen en voicemail naar e-mail, webvergaderingen en Instant Messaging zijn kinderspel voor het 3CX Phone System. Met de geïntegreerde 3CX-clients krijgen gebruikers, zonder aparte software te hoeven downloaden of leren, automatisch toegang tot geavanceerde, uniforme communicatiefuncties waarvoor bij andere PBX-leveranciers doorgaans extra moet worden betaald.
3CX Windows en Mac clients Het 3CX Phone System bevat krachtige clients voor zowel Mac als Windows, zodat u heel gemakkelijk uw telefoongesprekken kunt beheren – op kantoor met CTI en uw vaste telefoon en onderweg met de ingebouwde softphone. In tegenstelling tot andere PBX-systemen worden er geen extra licentiekosten in rekening gebracht. En omdat 3CXPhone volledig is geïntegreerd, is het systeem eenvoudig te implementeren en te beheren voor de beheerder, en gemakkelijk te gebruiken voor medewerkers.
VoIP gesprekstarieven Ga bellen met CCS VoIP telefonie en bespaar!..... Super voordelige gesprekstarieven naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers met onze zeer voordelige VoIP gesprekstarieven
3CX gemakkelijk beheer Het 3CX Phone System onderscheidt zich van de concurrentie door het gemak waarmee u het systeem installeert en beheert. De installatie duurt slechts enkele minuten, en het 3CX Phone System werkt op een bestaande Windows-machine (die niet noodzakelijk exclusief hiervoor gebruikt hoeft te worden) of virtueel op een instance van Hyper-V of VMware.
3CX Phone System 3CX Phone System For Windows is een op software gebaseerde PBX voor Windows die werkt met standaard IP-telefoons op basis van de SIP-norm, SIP-trunks en VoIP-gateways om een volledige PBX-oplossing te kunnen leveren, zonder de hogere kosten en de beheerproblemen van een ‘ouderwetse’ PBX. Dit telefoonsysteem wordt wereldwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt en wordt geroemd om zijn innovatieve en geavanceerde technologie.
Mobiliteit Android / iPhone met 3CXPhone 3CX Phone System bevat clients voor Android en iPhone, waarmee u uw doorkiesnummer op kantoor overal mee naartoe kunt nemen. Beantwoord telefoongesprekken van klanten via uw doorkiesnummer van kantoor en verbind ze door met een collega, zonder dat ze een ander nummer moeten bellen. Verlaag de bedrijfskosten voor mobiele telefoons drastisch, word productiever en zorg ervoor dat u nooit meer een gesprek mist!
Bedrijf
referenties Klanten van Complex Computer Service
over_ccs Sinds 10 maart 2000 is Complex Computer Service (CCS) actief in de regio Noord Holland. CCS staat garant voor een goede service en een eerlijk en duidelijk advies op computergebied.
kernwaarden
Contact
contactformulier Stel een vraag via het contactformulier
contactgegevens Alle contactgegevens die u nodig heb
Diensten
onderhoud Wilt u er zeker van zijn dat uw computer(s) en randapparatuur zo weinig mogelijk risico lopen, dan bieden wij u de mogelijkheid aan om een serviceovereenkomst voor preventief onderhoud af te sluiten.
contrast Een goed contrast op je monitor instellen is niet moeilijk.
pc-hulp Heeft u problemen met uw internet verbinding, de pc geeft allemaal rare foutmeldingen? In al deze gevallen kunt u met ons contact opnemen voor een afspraak om de problemen (bij u thuis) te verhelpen.
webdesign Alle door CCS ontworpen websites voldoen aan de eisen van het W3C, wat inhoudt dat er een correcte HTML codering gebruikt is.
Producten
voip Bij Voice-over-IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen.
norman Norman Virus Control
computers Op zoek naar een origineel cadeau? Complex Computer Service heeft een breed assortiment.

Sitemap
Over CCS
Tjalkstraat 25
1784RX Den Helder
Tel. 0223 - 66 88 25
Onze kernwaarden
Referenties