Webdesign
Waarom een website?
Als ondernemer zult u zich ongetwijfeld realiseren dat internet niet meer weg te denken is in onze huidige maatschappij. Potentiële klanten bekijken en vergelijken thuis op hun gemak de verschillende produkten en een website stelt u in staat uw bedrijf zo goed mogelijk te profileren en een duidelijk beeld van uw produkten en/of diensten te geven.

Een bestaande website?
U zou ook in de situatie kunnen verkeren dat u allang over een website beschikt maar daar om verschillende redenen niet tevreden over bent. Bijvoorbeeld omdat u zelfs op uw bedrijfsnaam niet gevonden wordt in een zoekmachine, of omdat de inhoud van de website sterk verouderd is.
Samen met u bekijken we wat er aan een bestaande website gedaan kan worden om deze weer up-to-date te maken.

W3C standaarden?
Alle door CCS ontworpen websites voldoen aan de eisen van het W3C, wat inhoudt dat er een correcte HTML codering gebruikt is.
W3C staat voor "World Wide Web Consortium". Zij hebben richtlijnen en specificaties opgesteld waaraan een website dient te voldoen. Helaas is het zo dat vele webdesigners hier geen rekening mee houden. Wanneer een website is gemaakt volgens de W3C richtlijnen, heeft u de garantie dat uw website op elke computer, in elke browser op de juiste manier wordt weergegeven. Daarnaast worden pagina's sneller geladen en zijn makkelijker indexeerbaar voor zoekmachines.

Nadat de website gereed is kunt u zelf het beheer en onderhoud van uw site uitvoeren.*)

Heeft u op uw bedrijf een server of computer staan die 24/7 aan staat én verbonden is met het internet, is het een overweging waard om zelf uw site te hosten. (mits u beschikt over voldoende bandbreedte)
Tegen (zeer) geringe kosten kunt u ook hosten op één van de servers bij Complex Computer Service.


Prijzen
Omdat elke website anders is, zijn de prijzen dit ook. Voor elke opdracht wordt een exacte offerte opgemaakt zodat u niet voor verassingen komt te staan.
Onderstaande prijzen zijn voor een start-pakket en is de eenvoudigste vorm van een website. Echter deze is voor kleine bedrijven heel goed bruikbaar als aanloop voor een uitgebreide website.

Homepage, vier vrije pagina's en een contactpagina - 250,00 euro
Extra pagina of gastenboek met spam bescherming - 30,00 euro
Foto slideshow op de openingspagina - 50,00 euro
Onderhoudsovereenkomst*, per jaar - 240,00 euro

Alle prijzen zijn exclusief BTW.
-
*) Het is ook mogelijk een onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor uw website.
Bij afname van een website krijgt u het eerste drie maanden gratis onderhoud.
-
N.B.: De onderhoudsovereenkomst beperkt zich tot maximaal 4 wijzigingen of aanvullingen per maand in de tekst en het bijplaatsen c.q. vervangen van foto's. Tevens wordt op regelmatige basis gecontroleerd of uw site nog "up-and-running" is.
Teksten en fotomateriaal gelieve u digitaal aan te leveren.
PC hulp
Onderhoud
Webdesign
Copyright © 2000 - 2022 Complex Computer Service - Alle rechten voorbehouden
Tjalkstraat 25
1784RX Den Helder
Tel. 0223 - 66 88 25
Webdesign
Contrast